Virksomheden

Revisionsfirmaet Georg Mathiasen ejes af Peter Ry Mathiasen, som siden 1983 har drevet virksomheden. Tidligere sammen med sin far Georg Mathiasen.

Revisionsvirksomheden har dog eksisteret i væsentligt flere år under andre navne og ejerskaber. Nu afdøde Georg Mathiasen var indehaver siden 1946, men faktisk er det muligt, ved en nærmere gennemlæsning af støvede historiebøger, at spore virksomheden helt tilbage til 1920′erne. Det var “de gode gamle dage”, og meget har ændret sig siden da. Det gælder både i samfundet generelt, og i revisions- og regnskabsverdenen.

I dagens Danmark sørger lovgiverne for at holde os i revisionsbranchen “til ilden” gennem en konstant udvikling af reglerne indenfor områder som skatteret, momsret og regnskabslovgivning.

Revisionsfirmaet Georg Mathiasen bestræber sig på at følge med udviklingen, således at vi altid er i stand til at opfylde vores mål om, at yde vore kunder den mest optimale service.

Vi betjener i dag ca. 200 kunder af varierende størrelse og i mange forskellige brancher.

Revisionsfirmaet Georg Mathiasen er bredt orienteret med hensyn til kundeportefølje. Vi har ingen præferencer, når det drejer sig om størrelsen af vore kunders virksomhed eller den branche, hvori de er beskæftiget.

Så overvejer du at starte din egen virksomhed, eller er du allerede etableret – og er du interesseret i at lære os nærmere at kende – er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dig og din virksomheds økonomiske forhold.

Scroll to Top